This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM
Image11

White Mill Oy

Ideasta toteutukseen – White Mill on mukana projektisi kaikissa vaiheissa

PELINRAKENTAJA | DIRECTOR

Karri Kivelä | Yrityksen perustaja ja yhteyshenkilö

Karri Kivelä on toiminut 1980-luvulta lähtien sponsoroinnin asiantuntijana ja projektijohtajana Suomessa. Hän on toiminut luovana varainhankinnan suunnittelijana, sponsorien hyödyntämisohjelmien rakentajana ja projektijohtajana valtakunnallisissa urheilun, viihteen ja korkeakulttuurin monissa eri projekteissa yli 20 vuotta.

Vuosina 2012–2019 Kivelä työskenteli Bangkokissa, Thaimaassa ensiksi suomalaisen yrityksen kehitysjohtajana ja sitten toiminnanjohtajana Suomen Thaimaan kauppakamarissa sekä sen jälkeen European Association for Business and Commerce -organisaation vetäjänä eurooppalaisten yritysten edunvalvonnassa Kaakkois-Aasian markkinoilla.

Palattuaan Suomeen 2019 Karri Kivelä on keskittynyt edistämään ns. ”hyviä juttuja” White Mill Oy:n alla niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

DESIGNER | KONSEPTISUUNNITTELIJA

Sari Holmgren | Visuaalinen suunnittelu

Sari Holmgren on taitava ja monipuolinen visuaalisen suunnittelun ja markkinoinnin monitaituri. Yritysilmeet, kampanjat ja konseptisuunnittelu ovat hänen intohimojaan, mutta myös digitaalinen markkinointi taipuu näppärästi.

Sari ymmärrän laadukkaan ja aidosti asiakkaan omaa kohderyhmää kiinnostavan sisällön merkityksen ja kaiken perustana, niin perinteisessä kuin sähköisessäkin mediassa. Hän seuraan tiiviisti alan uutisia ja kansainvälisiä mainoskampanjoita. Sari on kekseliäs ja ennakkoluuloton hands-on-can-do suunnittelija, ja aina avoin uusille ideoille sekä rohkea niiden toteuttamisessa.’

Ja jos luova ajattelu on sallittua – saa Sari paljon aikaan!

Miksi valita meidät yhteistyökumppaniksi?

Sitoutuminen

Laitamme kaiken peliin niihin projekteihin, joihin lähdemme. Teemme tätä työtä intohimoisesti ja uskomme omalla tavalla parantavamme maailmaa asiakkaamme projektin myötä.

Nopeus

Pystymme kokemuksellamme suorittamaan projektisi arvioinnin nopeasti, emmekä tuhlaa aikaa ja rahaasi tarpeettomaan työhön ja selvityksiin.

Vastuullisuus

Toimimme sektorilla, jossa on aina huomioitava kahden tai useamman sopimuskumppanin tehtävät ja vastuut. Pidämme huolen siitä, että sopimussisältöjä kunnioitetaan ja projektin valvonta suoritetaan loppuun asti.

Suositukset Karri Kivelälle

Karri Kivelällä on pitkä kokemus ja runsaasti vakuuttavaa näyttöä sponsoroinnin ja varainhankinnan alalta sekä laaja verkosto merkittäviä kontakteja ja paljon hyviä ystäviä.

“Mainostoimisto Lintas perusti sponsoroinnin suunnittelutoimisto Impulse Internationalin 1990 -luvun alussa Helsinkiin. Keräsimme siihen yksikköön projektijohtajiksi oman ”dream teamimme”, joista Karri Kivelä oli yksi keskeisimmistä ja luovimmista. Jos kaipaat avuksesi luovaa ja ennakkoluulotonta sponsoroinnin asiantuntijaa niin suosittelen Karria lämpimästi!”

Jukka Kunnas
Toimitusjohtaja, Rauman Lukko Oy

“Karri Kivelä oli ratkaisevassa osassa hyväntekeväisyysjoukkue Pietarinkadun Oilersin toimintamallin kehittämisessä ja Sinebrychoffin pääsponsoriksi neuvottelemisessa. Ilman hänen näkemystään ja apuaan ei joukkueesta luultavasti olisi tullut sitä mitä siitä tuli. “

Mato Valtonen
Luovuuden Asiamies

”Karri Kivelän johtamana Thai-Finnish Chamber of Commerce kaksinkertaisti jäsenmääränsä Thaimaassa 2013-2015. Kivelä on osallistunut aktiivisesti Finncham -organisaation kehittämiseen ja hän on ollut vahvasti mukana Suomen kansainvälistymispalvelujen eri pelaajien integraation suunnittelussa. Karriin kannattaa olla yhteydessä, kun yritys halua aloittaa liiketoimet Kaakkois-Aasiassa.”

Jari Hietala
Founding Partner at Asian Insiders Ltd